logo

Dagbesteding

Dagbesteding bij D.R. Thuiszorg: Samen Actief en Verbonden

Als de behoefte aan thuiszorg, oftewel wijkverpleging, zich aandient, kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons thuiszorgteam. Onze toegewijde teams van verzorgenden en verpleegkundigen staan klaar om samen met u en uw sociale netwerk de zorg in uw wijk of dorp te organiseren.

Diverse Activiteiten afgestemd op Uw Wensen

Onze dagbesteding omvat een scala aan activiteiten die rekening houden met de wensen en voorkeuren van onze cliënten. We begrijpen dat diversiteit essentieel is, en daarom bieden we een breed scala aan bezigheden die iedereen aanspreken.

Deskundige Wijkteams

Voorbeelden van Dagbestedingsactiviteiten

  1. Bewegingsoefeningen voor Ouderen: Houd uw lichaam actief en gezond met speciaal ontworpen bewegingsoefeningen voor ouderen.

  2. Gezamenlijk Koken en Eten: Geniet van de gezelligheid van samen koken en eten, waarbij we smaken en verhalen delen.

  3. Spelletjesdagen ter Bevordering van Algemene Ontwikkeling: Stimuleer uw geest met spelletjes die zowel plezier als mentale uitdaging bieden.

  4. Buitenactiviteiten: Profiteer van de frisse lucht en geniet van de natuur met gevarieerde buitenactiviteiten.

  5. Luisteren naar Muziek en Samen Zingen: Ontdek de kracht van muziek om vreugde en verbondenheid te brengen, samen met zang.

Keuze van Buitenactiviteiten

De keuze van buitenactiviteiten wordt bepaald aan de hand van ideeën en wensen van de cliënten en vinden doorgaans één tot twee keer per maand plaats. Zo zorgen we ervoor dat de dagbesteding echt aansluit bij de interesses van onze deelnemers.

Interesse? Welkom bij D.R. Thuiszorg!

Als u interesse heeft in onze dagbesteding, bent u bij D.R. Thuiszorg aan het juiste adres! Neem contact met ons op en ontdek hoe onze activiteiten bijdragen aan een actief, gezellig en verbonden leven. U staat er niet alleen voor – samen maken we elke dag speciaal.
Male doctor in uniform putting on sterile gloves