logo

Wijkverpleging

Wijkverpleging: Persoonlijke Zorg in Uw Eigen Omgeving

Directe Toegang tot Thuiszorg

Als de behoefte aan thuiszorg, oftewel wijkverpleging, zich aandient, kunt u rechtstreeks contact opnemen met ons thuiszorgteam. Onze toegewijde teams van verzorgenden en verpleegkundigen staan klaar om samen met u en uw sociale netwerk de zorg in uw wijk of dorp te organiseren.

Vertrouwd Team, Persoonlijke Zorg

Onze zorg wordt geleverd door teams die uw wijk of dorp kennen als geen ander. Hierdoor kunt u rekenen op een vast team dat u persoonlijk kent en waarop u kunt vertrouwen. Ons ultieme doel is om samen met u de mogelijkheid te creëren om thuis te blijven wonen, op de manier die het beste bij u past.

Deskundige Wijkteams

Onze wijkteams bestaande uit verzorgenden en verpleegkundigen zijn zeer deskundig en goed op elkaar ingespeeld. Ze benutten elkaars kwaliteiten om u te ondersteunen bij dagelijkse taken, variërend van wassen en aankleden tot het aanbrengen van steunkousen, medicatie toedienen, bloedprikken, wondverzorging, dementie- en palliatieve zorg. Ze zijn zelfs beschikbaar ‘s nachts indien gewenst.

Thuiszorg voor Iedereen

Thuiszorg is niet exclusief voor ouderen. Of u nu chronisch ziek bent, een lichamelijke beperking heeft, net uit het ziekenhuis komt en zorg nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. We werken nauw samen met huisartsen en andere lokale partners om u de juiste zorg te bieden die past bij uw specifieke situatie.

Conclusie

Kies voor wijkverpleging en ervaar persoonlijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. Neem direct contact op met ons thuiszorgteam, en laat ons samen met u werken aan een zorgplan dat aansluit bij uw behoeften en uw wens om thuis te blijven wonen. Uw welzijn is onze prioriteit.

Male doctor in uniform putting on sterile gloves