Wie zijn wij?

D.R. Thuiszorg is een thuiszorgorganisatie die zich richt op het bieden van hoogwaardige, persoonlijke thuiszorg met aandacht voor de individuele behoeften van onze cliënten. We hechten bijzondere waarde aan het respecteren van uw voorkeuren, taal en religie. Onze doelstelling is om bij te dragen aan de diversiteit van zorg in een multiculturele samenleving en daarnaast een voortrekkersrol te vervullen in het bevorderen van een gezondere samenleving.

Onze missie:

Wij bieden geïntegreerde, belevingsgerichte zorg vanuit een transcultureel perspectief aan iedereen die hier behoefte aan heeft. Ons doel is om een voortrekkersrol te vervullen in het bevorderen van een gezondere samenleving.

Onze visie:

Bij ons staat de cliënt en hun omgeving altijd centraal. Daarom bieden wij hoogwaardige zorg aan iedereen die het nodig heeft en niet voldoende kan rekenen op hulp van hun directe omgeving, zoals vrijwilligers of mantelzorgers. De cliënt behoudt de regie over de zorg en dienstverlening die zij ontvangen. Onze benadering is toegankelijk, gericht op de wijk en afgestemd op de persoonlijke beleving. Dit betekent dat we werken met wijkteams en rekening houden met de omgeving, cultuur, religie, taal en nationaliteit van de cliënt.

Bovendien besteden we extra aandacht aan het bieden van op maat gemaakte service aan cliënten die hier behoefte aan hebben. Alle processen binnen onze organisatie zijn ontworpen met de cliënt en hun omgeving als uitgangspunt. Dit betekent dat we voortdurend kijken vanuit het perspectief van de cliënt en hun omgeving, en dat onze processen zo zijn afgestemd dat de cliënt de best mogelijke zorg en dienstverlening krijgt, met inachtneming van hun capaciteiten, binnen een wijkgerichte aanpak.

Bent u al bekend met de thuiszorgdiensten die D.R. Thuiszorg biedt? Als u klaar bent om gebruik te maken van onze zorg, kunt u eenvoudig ons aanmeldformulier invullen door hier te klikken. Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier. We staan klaar om u te assisteren en u de zorg te bieden die u nodig heeft.

A Man Pushing an Elderly on a Wheelchair